Sfeer impressie

Gebakken bestrating kopen bij oudeklinkerdepot.nl

De Nostalgische, authentieke klinkers om een stukje cultuur van oud Nederland te kunnen behouden. Vraag naar de mogelijkheden. En bekijk de complete Collectie

DUURZAAM

Gebakken straatstenen kunnen tot 100 jaar oud zijn en meerdere keren worden gebruikt. Ze zijn kleurecht en onverwoestbaar mooi. Zelfs het weer heeft weinig invloed op hun kwaliteit. Omdat ze slechts minimale hoeveelheden water opnemen, zijn ze extreem goed bestand tegen vorst, vuil en natuurkrachten. “Dat betekent” dat ‘oude’gebakken klinkers niet afgevoerd hoeven te worden. Na reiniging en visuele inspectie kunnen ze eenvoudig worden verplaatst.

Wij bieden u een breed assortiment aan prachtige klinkers. Onze Oudhollandse en gebruikte klinkers geven uw tuin sfeer, uitstraling en karakter. Deze klinkers zijn perfect voor een terras of romantische wandelpaadjes door uw tuin. Ook zijn de harde klinkers uitermate geschikt voor de bestrating van bijvoorbeeld uw oprit. Voor elke bestrating hebben wij de juiste klinker!

Oude hardgebakken Scoria Bricks, zéér exclusief

Scoria Bricks zijn zéér oude gebakken stenen, met een unieke uitstraling. Scoria Bricks (ook wel Scorio Bricks genoemd) is een exclusieve steensoort die blauw/ grijs van kleur is. Scoria Bricks zijn afkomstig uit Engeland, gewonnen uit slib en klei van de Theems. Scoria Bricks werden gebruikt als ballast onderin zeilschepen.

De voordelen van nieuwe gebakken klinkers

 • Duurzaam en lange levensduur.
 • Gemakkelijk te onderhouden.
 • Bestand tegen extreme temperaturen en weersomstandigheden.
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.
 • Gemaakt van natuurlijke materialen.
 • Authentieke uitstraling
 • Formaten gebakken klinkers
  keiformaat

  Keiformaat klinkers zijn relatief groot en hebben een rechthoekige vorm. Formaat circa: L 200 x B 100 mm

  Dikformaat

  Dikformaat klinkers zijn iets breder dan een waalformaat en hebben een langwerpige vorm. Formaat circa: L 200 x B 65 mm

  Waallformaat

  Waalformaat klinkers zijn het kleinst van deze drie en hebben een langwerpige vorm, vergelijkbaar met dikformaat maar smaller. Formaat circa: L 200 x B 50 mm